Varmat ratkaisut turvaamaan työn tekemistä

Haluatko Huippumyyjäksi!

Tarjolla unelmien työpaikka!

Yrityksemme on kovassa kasvuvauhdissa, ja siksi haemme mukavaan porukkaamme lisää hyviä tyyppejä edustamaan Safe-työsuojelutarvikkeita business-to-business-myyntineuvottelijana.

Suojaavat ja helposti saatavilla olevat laadukkaat työsuojaimet ovat ratkaisevia työssä. Safe-tuotteita on ilo myydä ja käyttää.

 

Valikoimastamme löytyy käsineitä ja työsuojaimia joka kädelle ja tilanteeseen

Suurin osa maamme yrityksistä työllistää alle kymmenen henkilöä. Kauttamme on mahdollista tilata eri kokoisia käsineitä sisältäviä lajitelmia, minkä ansiosta voimme tarjota laadukkaita Safe-tuotteita myös pienille yrityksille..

Koulutamme sinusta huippumyyjän

Koulutusohjelmamme auttaa sinut alkuun urallasi. Koulutus tai aikaisemmat työpaikat eivät paina vaakakupissa. Riittää, että sinulla on motivaatiota.

Hyvät etenemismahdollisuudet

Meillä on mahdollista yletä. Kaikki kouluttajamme, aluemyyntipäällikömme ja myyntijohtajamme ovat aloittaneet myyntityöstä, kuten myös yrityksen perustajat. Uralla eteneminen on vain sinusta kiinni.

Rahanarvoinen työ

Tarjoamme sinulle huippuluokan tuotteet, kilpailukykyisen provision reiluilla bonuksilla, mahdollisuuden talon autoon sekä koeajalta takuuprovision 2400 €/kk.

© Copyright Safe Työsuojelutarvike Oy 2018

Safe on osa Duell Yhtiöitä