• Aloita milloin vain
  • Pysäytä ja jatka
  • Pätevöidy luotettavasti

Olemme valtuutettu Punainen Risti Ensiavun ARVOkumppani®

Tarjoamme Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelmien mukaisia sertifioituja ja tavaramerkein suojattuja SPR ensiapukursseja.
Järjestämiltämme ensiapukursseilta saat aina Suomen tunnustetuimman ensiapupätevyyden.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus

Tämä verkkokoulutus on kattava verkossa tarjottava ensiapukurssi, joka sisältää teoriaa, tehtäviä animaatioita ja videoita. Se sopii myös niille, joilla ei ole aiempaa ensiapukoulutusta. Kurssin suorittamisen jälkeen osallistujille myönnetään kolmen vuoden voimassa oleva SPR:n ensiaputodistus. Yrityksille ja organisaatioille henkilökunnan riittävä koulutus ensiapuun ei ole vain moraalinen vaan myös laillinen velvollisuus. Koulutuskieli: suomi, ruotsi tai englanti.

SPR Hätäensiapukurssi

4t®

Verkkokoulutus

Punainen Risti Ensiapu

Avajaiskampanjahintaan!

4 t® verkkokoulutus

(norm. hinta 107 €, alv 0%)

69 €

alv 0%

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokoulutus

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® -koulutuksessa opit SPR Hätäensiapukurssi 4 t® sisällön lisäksi erilaisissa sairauskohtaustilanteissa toimimista sekä jokaiselle tärkeitä terveyden edistämisen keinoja. Kurssin suorittamisen jälkeen osallistujille myönnetään kolmen vuoden voimassa oleva SPR:n ensiaputodistus. Yrityksille ja organisaatioille henkilökunnan riittävä koulutus ensiapuun ei ole vain moraalinen vaan myös laillinen velvollisuus. Koulutuskieli: suomi, ruotsi tai englanti.

SPR Hätäensiapukurssi

8t

Verkkokoulutus

Punainen Risti Ensiapu

Avajaiskampanjahintaan!

8 t® verkkokoulutus

(norm. hinta 107 €, alv 0%)

98 €

alv 0%