SAFE TYÖSUOJELUTARVIKE – TURVAA KAIKILLE TYÖPAIKOILLE

Safe on tuotemerkki, joka tekee työstä turvallista. Tuotevalikoimastamme löytyvät aina uusimpien säädösten mukaiset työturvallisuustuotteet – nopealla toimituksella. Tunnemme erilaiset toimintaympäristöt ja autamme turvallisuusriskien hallinnassa.

Safe Työsuojelutarvike Oy on osa Duell-yhtiöitä. Safe-tuotteiden myynti aloitettiin vuonna 2004, tuolloin osana Duell Office Oy:tä. Vuonna 2008 Safe Työsuojelutarvikkeesta tuli oma yhtiönsä.

Meidät tunnetaan suomalaisissa yrityksissä sekä Safe-tuotemerkkimme laadukkuudesta että asiakaslähtöisesti toimivasta myyntihenkilöstöstämme. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä ja maahantuomme alan johtavien valmistajien turvallisuustuotteita.

Valtioneuvoston asetuksen 71§ mukaan rakennustyömaalla on käytettävä näkyvää vaatetusta, suojalaseja, suojakypärää ja muita työn vaatimia työturvallisuustuotteita. Autamme työpaikkaasi täyttämään työturvallisuusmääräykset, kartoittamaan turvallisuuskriittiset työvaiheet ja ehkäisemään vaaratilanteita. Tunnemme erilaiset toimintaympäristöt ja autamme riskien hallinnassa.

Tehokas, koko maan kattava palveluorganisaatiomme on jatkuvasti lähellä vastaamassa työturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä ja auttaa löytämään tarkoituksenmukaiset suojaimet eri alojen tehtäviin. Me teemme kaikkemme, että sinä voit työskennellä turvallisesti.